Alfa Romeo

Al vanaf 1990 is Autobedrijf Postma het dealerbedrijf van Alfa Romeo in Noord-Oost Friesland. Vanuit pure passie en enthousiasme is onze kennis en kunde in het merk tot stand gekomen. Met 2 uitstekende monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold in alle merkspecifieke veranderingen en vernieuwingen zijn we uitstekend in staat om uw Alfa Romeo tot in de puntjes te onderhouden.

Vanaf 2002 zijn we van het Alfa Romeo-dealerschap overgegaan naar Alfa Romeo-servicespecialist. Dit houdt voor ons in dat wij de fabrieksoriginele onderdelen nu zelf kunnen importeren waardoor wij deze tegen een veel scherpere prijs kunnen aanbieden. Het voordeel is dus voor de klant. De merkspecifieke cursussen en trainingen worden nog steeds door onze monteurs gevolgd. Ook de diverse merkspecifieke gereedschappen in de werkplaats worden maandelijks aangevuld en up-to-date gehouden.

Wilt u uw Alfa Romeo perfect onderhouden voor een zeer scherpe prijs? Kom dan eens langs voor een vers kopje koffie en een rondleiding in ons bedrijf aan de Conradi Veenlandstraat 96 in Damwoude.

Alfa Romeo