BMW

Vanaf 2005 is Autobedrijf Postma de servicespecialist van BMW in Noord-Oost Friesland. Vanuit pure passie en enthousiasme is onze kennis en kunde in het merk tot stand gekomen. Met 2 uitstekende monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold in alle merkspecifieke veranderingen en vernieuwingen zijn we uitstekend in staat om uw BMW tot in de puntjes te onderhouden.

We hebben in de afgelopen jaren inmiddels heel wat BMW-ervaring en -kennis vergaard. Ook de goede contacten met de BMW-dealer in Friesland helpen daarbij een handje. Wij importeren de fabrieksoriginele onderdelen zelf waardoor wij deze tegen een veel scherpere prijs kunnen aanbieden. Het voordeel is dus voor de klant. De merkspecifieke cursussen en trainingen worden ook door onze monteurs gevolgd. Ook de diverse merkspecifieke gereedschappen in de werkplaats worden maandelijks aangevuld en up-to-date gehouden.

Wilt u uw BMW perfect onderhouden voor een zeer scherpe prijs? Kom dan eens langs voor een vers kopje koffie en een rondleiding in ons bedrijf aan de Conradi Veenlandstraat 96 in Damwoude.

BMW 5 series