Suzuki

Sinds 1994 zijn wij Suzuki-dealer in de regio Noord-Oost Friesland. Met veel plezier en succes promoten wij Suzuki in onze regio. Suzuki is een prachtige aanvulling op onze andere merken met leuke compacte en zuinige auto’s met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Met 2 uitstekende monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold in alle merkspecifieke veranderingen en vernieuwingen zijn we uitstekend in staat om uw Suzuki tot in de puntjes te onderhouden.

Vanaf 2004 zijn we van het Suzuki-dealerschap overgegaan naar Suzuki-servicespecialist. Dit houdt voor ons in dat wij de fabrieksoriginele onderdelen nu zelf kunnen importeren waardoor wij deze tegen een veel scherpere prijs kunnen aanbieden. Het voordeel is dus voor de klant. De merkspecifieke cursussen en trainingen worden nog steeds door onze monteurs gevolgd. Ook de diverse merkspecifieke gereedschappen in de werkplaats worden maandelijks aangevuld en up-to-date gehouden.

Wilt u uw Suzuki perfect onderhouden voor een zeer scherpe prijs? Kom dan eens langs voor een vers kopje koffie en een rondleiding in ons bedrijf aan de Conradi Veenlandstraat 96 in Damwoude.

Suzuki Swift