De opmars van groengas/CNG

Autobedrijf Postma is het kenniscentrum in Noord-Nederland op het gebied van LPG en CNG. We weten er niet alleen alles over te vertellen, we bouwen een installatie ook voor je in. Bij het inbouwen van een installatie voor LPG of CNG verzorgen we ook de aanmelding bij het RDW en de afgifte van een vervangend kenteken. En we zorgen voor de garantie die je nodig bent om onbezorgd de weg op te kunnen.

Groengas/CNG is wereldwijd in opmars. Ook in Nederlander worden steeds vaker de voordelen van CNG ontdekt. Met de steeds hoger wordende brandstofprijzen en de steeds duurdere wegenbelasting is dat ook niet gek. Autobedrijf Postma is een van de weinige bedrijven in Noord Nederland die installaties voor LPG en CNG mag inbouwen. Dat kan al binnen vier weken geregeld zijn. Wij geven 3 jaar garantie op de LPG-installaties.

 

Bij Autobedrijf Postma laat je al een LPG G3-systeem inbouwen vanaf
€ 1.895,-, inclusief BTW, aanmelding bij het RDW en afgifte van een vervangend kenteken. Het is bij ons mogelijk om LPG G3-systemen in te bouwen in auto’s met 5-, 6-, 8- en 10-cilindermotoren, afhankelijk van merk en type. Bang dat het ruimte in beslag neemt? Dat valt heel erg mee.
Bij de meeste auto’s kan de tank zonder probleem in het reservewielcompartiment worden geplaatst. Hierdoor blijft de ruimte in de kofferbak optimaal. Als dat niet mogelijk is, zijn er nog genoeg mogelijkheden om de tank onder de auto te plaatsen, al dan niet in combinatie met de bestaande benzinetank.

Rijden op groengas is milieuvriendelijk en duurzaam, dankzij een superschone uitlaatgasemissie en lage uitstoot van co2 en stikstof. Autogas is een schonere brandstof dan benzine of diesel, het verbrandt gelijkmatiger in de motor. Met groengas rijdt je voordelig. Met een volle tank LPG voor 25 tot 30 euro rij je zo 450 kilometer.

Romke

GEÏNTERESSEERD IN EEN LPG/CNG INSTALLATIE OF OCCASION?

Ik help je graag verder. Neem gerust contact met mij op.
Wij zijn tot 17:00 uur bereikbaar.

0511-423636 
06-20466087 
info@autobedrijfpostma.nl

Mogelijk gemaakt door Mobilox