LPG/CNG inbouwstation

Autobedrijf Postma is het kenniscentrum in Noord-Nederland op het gebied van LPG en CNG. We weten er niet alleen alles over te vertellen, wij bouwen een installatie ook voor je in. Bij het inbouwen van een installatie voor LPG of CNG verzorgen wij ook de aanmelding bij de RDW en de afgifte van een vervangend kenteken. En wij zorgen voor de garantie die je nodig bent om onbezorgd de weg op te kunnen.

LPG/CNG is wereldwijd in opmars. Ook in Nederland worden steeds vaker de voordelen van LPG en CNG ontdekt. Met de steeds hoger wordende brandstofprijzen en de steeds duurdere wegenbelasting is dat ook niet gek. Autobedrijf Postma is een van de weinige bedrijven in Noord Nederland die installaties voor LPG en CNG mag inbouwen. Wij zijn met de inbouw ongeveer 3 werkdagen bezig en dat kan al binnen vier weken geregeld zijn. Wij geven 3 jaar garantie op de LPG-installaties.

Bij Autobedrijf Postma laat je al een LPG G3-systeem inbouwen vanaf € 1.995,-, inclusief BTW, aanmelding bij het RDW en afgifte van een vervangend kenteken. Het is bij ons mogelijk om LPG G3-systemen in te bouwen in auto’s met 3- tot 10-cilindermotoren, afhankelijk van merk en type. 

Bang dat het ruimte in beslag neemt? Dat valt heel erg mee. Bij de meeste auto’s kan de tank zonder probleem in het reservewielcompartiment worden geplaatst. Hierdoor blijft de ruimte in de kofferbak optimaal. Als dat niet mogelijk is, zijn er nog genoeg mogelijkheden om de tank onder de auto te plaatsen, al dan niet in combinatie met de bestaande benzinetank. En indien mogelijk, plaatsen wij de gasvuller achter het benzineklepje. 

Rijden op LPG of CNG is milieuvriendelijk en duurzaam, dankzij een super schone uitlaatgasemissie en lage uitstoot van Co2 en stikstof. Autogas is een schonere brandstof dan benzine of diesel, het verbrandt gelijkmatiger in de motor. Met een volle tank LPG voor 30 tot 40 euro rijd je zo 450 kilometer.

Wilt u dat wij uw auto voorzien van een hagelnieuw en modern LPG systeem? Neemt u dan contact met ons op voor een scherpe prijsopgaaf.

Mogelijk gemaakt door Mobilox