Terug naar overzicht

Land Rover Defender 130 V8 by BlackJack

Incl. BTW € 169.400,-

€ 169.400,- Incl. BTW

1.393 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2004 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2004 Automaat 1.393 KM
Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
V368HG
BTW of Marge Incl. BTW
Datum eerste toelating 07-07-2017
Datum eerste toelating (internationaal) 09-02-2004
Tellerstand 1.393 KM
Carrosserie Pick-up
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 4
Gewicht 2400 kg
Maximum massa geremd 3500 kg
Motorrijtuigenbelasting € 221 per kwartaal

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 2495 cc
Vermogen 257 kW / 349 PK

Overige

Achteruit rij camera
Apk bij aflevering
Armleuning midden achter
Armleuning midden voor
Comfort stoelen
Lederen stuur
Mistlampen
Radio/cd-speler
Startonderbreker
Velgen alu. 20 inch
Vering verzwaard
Xenon verlichting
Youngtimer & classic approved

Exterieur

Buitenspiegel rechts
Bullbar
Dakrails
Getint glas
Lichtmetalen velgen
Sportvelgen
Trekhaak
Trekhaak met afneembare kogel

Interieur

Lederen bekleding
Lederen interieur
Microvezel bekleding
Middenarmsteun voor
Stuurbekrachtiging

Infotainment

Navigatiesysteem
Radio cd speler
Radio-cd/mp3 speler

Beschrijving

Landrover Defender by Blackjack

Maak kennis met Blackjack: het label waaronder Autobedrijf Postma de traditionele Landrover Defender ombouwt tot een mannelijke, stoere, exclusieve en imposante wagen die niemand onberoerd laat. Jouw voordeel: je schaft de Landrover Defender by Blackjack aan binnen de Youngtimerregeling!

Het concept van de Defender by Blackjack. Een wagen van 15 jaar of ouder die compleet vanaf de basis opnieuw wordt opgebouwd en binnen de aantrekkelijke bijbehorende regelingen valt. Maar de Blackjack is anders. Hij is zwart, Beluga Black om precies te zijn. 

Landrover als stijlicoon
De Landrover Defender vindt zijn oorsprong in de Willys Jeep, die werd geproduceerd door de Amerikaanse strijdkrachten in de Tweede Wereldoorlog. In Engeland werden oude Willys na de oorlog uit elkaar gehaald en opnieuw opgebouwd, met nieuwe en verbeterde onderdelen om een sterkere terreinwagen te maken: het begin van de Landrover Defender. Ruim 60 jaar lang bleef het model praktisch ongewijzigd. Het maakt de wagen tot een stijlicoon. Sinds een paar jaar worden de Defenders wel volgens de nieuwste milieueisen en een daarbij behorend aerodynamisch model gemaakt. Het is niet meer de Defender zoals echte liefhebbers dat gewend zijn, maar het maakt deze Youngtimer Landrover Defender by Blackjack wel tot een uniek product.

Eigenzinnig en uniek concept
Romke had altijd al wat met het merk Landrover. Toen hij zocht naar hoe hij zijn eigen Landrover perfect naar wens kon maken, kon hij niet de opties vinden in wat er standaard werd aangeboden. “Dus heb ik het beste van wat er was gecombineerd tot een eigenzinnig en uniek concept. Daar heb ik best lang over gedaan, want het moest perfect. Met precies de juiste zwarte kleur, het perfecte bruine leer, de juiste velgen en sportstoelen van Recaro.” Toen hij eenmaal was opgebouwd bleef dat niet onopgemerkt. “Hij valt altijd op. Of dat nou op een beurs is, of in een winkelstraat, ik krijg gegarandeerd reacties op het stoere uiterlijk van de Blackjack.”

Daarom een Defender by BlackJack
Lange afstanden moet je niet willen rijden met een Defender. Het schommelt en hobbelt en het heeft meer lawaai, en het rijdt niet eens heel goed. Maar dat is tegelijk ook de charme van het rijden in een Landrover, bovendien gaat je wagen nauwelijks stuk. Je boot op volle kracht uit het water trekken, door onbegaanbaar natuurgebied denderen, een andere auto vervoeren, opvallend parkeren bij een restaurant of sportschool, een kinderfeestje opwaarderen, indruk maken op je collega’s op je klanten, of gewoon echt puur voor de hobby en omdat hij past bij je huis, je garage en je leven: Een Defender by BlackJack is in alle opzichten beter maar behoudt de charme van de echte Defender. dáárom koop je een Landrover Defender by Blackjack bij Autobedrijf Postma.

De betere carrosserie
De Landrovers Autobedrijf Postma aanschaft, komen voornamelijk uit Duitsland en Zwitserland. "Vaak zijn daar de betere auto’s te vinden als je let op de carrosserie. Hoe ze motorisch gebouwd zijn vinden we minder belangrijk, want dat reviseren we volledig”, legt Romke uit. De motor, de versnellingsbak, de wielen, de wiellagers en de remmen; alles wordt vernieuwd. Een audionavigatiesysteem wordt voor je geïnstalleerd. De carrosserie wordt volledig geïsoleerd. Daarmee is het letterlijk een zo goed als een nieuwe wagen, maar profiteer je wel van de aantrekkelijke Youngtimer regeling. “Een gebruikte Landrover van 15 jaar oud is volgens de ANWB koerslijst niet meer waard dan 10.000 euro, het bedrag waarover je bijtelling gaat rekenen

Wat kost het
Een Landrover Defender by Blackjack is bij Autobedrijf Postma verkrijgbaar vanaf 135.000,- euro, ex BTW. Een Landrover Defender heeft standaard een 130pk sterke vijfcilinder turbodiesel motor. Autobedrijf Postma levert het basismodel van de Defender by Blackjack altijd af met een 380 pk sterke LS1 of LS3 V8 met automaat. Hiermee cruise je moeiteloos en relaxed over de snelweg maar trek je ook met gemak door elk terrein. Remmen doet de BlackJack op gepaste wijze. 6 zuiger race remklauwen van Alcon voor en 4 zuiger exemplaren achter met bijpassende 350 mm race remschijven rondom zorgen voor een geweldige remkracht. Wil je “top of the bill” op het gebied van exclusieve terreinwagens dan heb je voor 135.000 euro ex de BTW alles wat je kunt wensen.

Autobedrijf Postma heeft ongeveer een half jaar tijd en 900 uren mankracht nodig om de wagen voor jou te maken. Maar we beloven je, het is het wachten waard. Omdat we de wagen bovendien als nieuw afleveren, gaat hij opnieuw een autoleven lang mee.

De naam Blackjack
Romke is naast autoliefhebber ook een botenman. In 2007 was hij een boot aan het restaureren op een werf waar ook een houten zeiljacht werd gerestaureerd. “Het was een lang zeiljacht, dat oorspronkelijk uit Schotland kwam. Hij werd eens verhandeld, waarop de eigenaar hem verloor tijdens een gokspel. Uiteindelijk zonk het schip in het IJsselmeer voordat hij in de werf kwam waar ik werkte aan mijn boot. Het jacht werd gebreeuwd en dat was machtig om te zien. Dat jacht had de naam Blackjack. Ik vond het een toepasselijke naam voor een intrigerend schip met een ietwat sinister verhaal. Het is me altijd bijgebleven. Al die jaren later heb ik dezelfde naam aan ons verhaal gegeven: de Landrover Defender by Blackjack. Een auto die zich wat minder conventioneel gedraagt, zich niets aantrekt van wat men vindt, of milieueisen die gesteld worden, maar een auto die puur mannelijkheid en ego uitstraalt. Een beetje op het randje, net als ik ;)

Een imposant gezicht
Je zou verwachten dat Romke Postma zelf enorm geniet van het rijden in deze wagen. Toch is er iets waar hij nog meer van houdt. “Het allermooiste vind ik nog om er niet zelf in te rijden, maar om te kijken naar hoe het eruit ziet als een ander er in rijdt. Als ik met een collega een auto moet halen, en we nemen de Blackjack mee, dan zorg ik ervoor dat mijn collega de wagen terugrijdt. Hij moet dan achter me aan rijden. Dat is zo’n magnifiek gezicht. Zo’n dikke wagen met dikke grote wielen, de bullbar voorop, die grote zwarte motorkap, de heldere koplampen, het buizenframe over de auto… Als ik dan zie rijden dan gaat mijn hart echt sneller kloppen van mijn eigen auto.

Maak een afspraak, kom langs, bekijk, bewonder, start de auto en laat je betoveren door deze imposante krachtpatser!!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox